Waarvoor Alvagro?

Containerverhuur

Op zoek naar een afvalcontainer? Dan ben je bij Alvagro bij het juiste adres. We leveren containers in verschillende afmetingen bestemd voor diverse afvalsoorten. Wees je er wel van bewust dat je voor de plaatsing van een container de geschikte vergunning bij je gemeente dient aan te vragen. Afhankelijk van de gemeente kan Alvagro deze vergunning voor jou aanvragen. 


Grondwerken

Alvagro voert alle grondwerken strikt uit volgens de wettelijke veiligheids- en kwaliteitsnormen. We zuiveren onder andere verontreinigde bodems en/of vervuild grondwater op een milieubewiste wijze. We beschikken dan ook over een modern machinepark voor het uitvoeren van zowel kleine als grote grondwerken. Contacteer ons voor een offerte. 


Nivelleringswerken

Bij de uitvoering van nivelleringswerken egaliseren wij terreinen a.d.h.v. lasers. Op die manier kunnen we een vlak stuk grond garanderen. Dit doen we onder andere voor industrieterreinen; parken, sport- en grasvelden of voor akkeroptimalisatie. Nivellering bij akkergronden resulteert in een betere afzet van het overtollige regenwater waardoor de kwaliteit van de akker dermate stijgt dat er opnieuw meerdere gewassen kunnen gekweekt worden. 


Afbraakwerken

Grote of kleine afbraakwerken in het verschiet? Allemaal geen probleem voor Alvagro. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we deze werken aan een ongeziene kwaliteit kunnen aanbieden. Bovendien werken we steeds met materiaalrecuperatie in ons achterhoofd. 


Levering teelaarde

Nood aan teelaarde of teelgrond? Dan is Alvagro de juiste leverancier hiervoor. We leveren grote hoeveelheden teelaarde als bodemverbeteraar die men kan gebruiken voor het ophogen van de tuin, of voor het luchtig maken van bestaande grond. De samenstelling van onze teelgrond bestaat veelal uit zand, leem en grond. De klassieke teelaarde bevat geen voedingsstoffen, maar dient eigenlijk enkel om de grond luchtig te maken. In sommige gevallen kan er ook compost aan toegevoegd worden, waardoor de grond vruchtbaarder wordt.